Rijplaten

Wij verhuren rijplaten in diverse afmetingen voor verschillende toepassingen. Met onze rijplaten zorgen we dat uw bouwterrein goed toegankelijk is voor onze mobiele kranen en ander zwaar materieel. U zegt waar en wanneer, wij doen de rest.

Prijs aanvragen voor rijplaten?

Hijsmiddelen

Bij ons huurt u niet alleen een hijskraan, maar krijgt u een complete hijsoplossing. Wij hebben namelijk alles in huis wat nodig is voor veilige hef- en hijswerkzaamheden. Denk aan loopkatten, takels, rondstroppen en balkklemmen. Ons assortiment voldoet aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitseisen.

Prijs aanvragen voor hijsmiddelen?

hijsmiddelen

Hoogwerkers

Voor zwaar hijswerk kunt u bij ons te kust en te keur. Maar voor lichtere werkzaamheden kunt u natuurlijk ook een hoogwerker huren. Onze hoogwerkers zijn bijzonder geschikt voor onderhouds- en montagewerkzaamheden, maar ook voor ondersteuning bij hijswerkzaamheden.

Prijs aanvragen voor een hoogwerker?

Heftrucks

Ook verhuren wij heftrucks in verschillende uitvoeringen. Deze universele werkpaarden bieden een oplossing voor de meest uiteenlopende situaties op buitenterreinen. Onze heftrucks (en andere materialen) worden veelal verhuurd i.c.m. onze kranen.

Prijs aanvragen voor een Heftruck?

specialisten

Specialisten

Goed materieel alleen is niet voldoende. Onze mensen maken de projecten écht succesvol. We beschikken we over een scala aan eigen specialisten. Denk aan machinisten, supervisors, engineers, monteurs en riggers. In samenwerking met onze partner PAX Bouw- en Industrieservice verzorgen wij ook complete montage- en installatiewerkzaamheden.

Prijs aanvragen voor een specialist?


Geheel vrijblijvend en binnen 3 minuten geregeld!prijs aanvragenBel me terugWij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.