Werken met Kielstra betekent werken met onze garanties. Deze garanties beschrijven onze werkwijze en dragen ons kwaliteitsniveau. Duidelijkheid en zekerheid, voor onze klanten maar ook voor onszelf. Dit is onze basis. Dit is waar we voor staan.

De 4 garanties van Kielstra

Altijd bereikbaar

Bij ons staat de klant nog echt centraal. Wij denken daarom niet in kantooruren, maar in de behoefte van de klant. Alleen advies of met spoed een kraan nodig? Kielstra Kraanverhuur staat voor u klaar op de momenten wanneer u dat nodig heeft. Korte lijnen, snelle antwoorden en altijd bereikbaar. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.  Gegarandeerd.

 

Altijd capaciteit

Met 4 vestigingen op strategisch gelegen locaties kunnen we heel Noord-Nederland snel en effectief bedienen. Naast ons uitgebreide mobiele kranenpark, bieden wij ook hijsmiddelen, transportmiddelen en een breed scala aan specialisten. Wat u ook nodig heeft, wij hebben altijd een oplossing voorhanden. Gegarandeerd.

 

Altijd veilig

Op de bouwplaats, kantoor of garage. In alle lagen van onze organisatie is iedereen zich bewust van de risico's van ons mooie vakgebied. Onder alle omstandigheden stellen wij dan ook de hoogste veiligheidseisen. Bij ons bent u verzekerd van een veilige en effectieve uitvoering. Want we doen het veilig of we doen het niet. Altijd en Overal. Gegarandeerd.

 

Altijd kwaliteit

Middels diverse certificaten waarborgen we ons hoge kwaliteitsniveau. Maar de beste manier om dit niveau te waarborgen blijft ons eigen streven naar perfectie. Want in meer dan een halve eeuw is er veel veranderd. Maar wat onveranderd is gebleven, is ons vakmanschap en dat onze mensen altijd tot het uiterste gaan voor onze klanten. Elke dag weer. Gegarandeerd.