On- / Offshore logistiek

Kielstra Kraanverhuur is ervaren met de complexiteit en strakke tijdschema’s van on- en offshore projecten. Van het laden van binnenvaartschepen tot de installatie op een boorplatform; wij hebben het materieel, de mensen en de expertise voor een betrouwbare en efficiënte uitvoering. Desgewenst verzorgen wij de gehele logistieke coördinatie en inrichting van olie- en gaswinningslocaties. Benieuwd hoe wij u kunnen ontzorgen bij on-/offshore projecten? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem direct contact op


Doeltreffende samenwerking

In samenwerking met Lubbers Logistics Group en PAX Bouw- en Industrieservice verzorgt Kielstra Kraanverhuur de complete verhuizing van boortorens (rigmoves). Deze samenwerking is specifiek gericht op de olie- en gasindustrie in Nederland en heeft al vele rigmoves succesvol uitgevoerd. Daarnaast dient het kraanwerk van Kielstra Kraanverhuur ter assistentie bij bijvoorbeeld fracking, wireline en coiled tubing services.

Al onze specialisten zijn goed getraind en bevoegd om on- en offshore projecten veilig en correct uit te voeren. Bovenal zijn het betrokken en hardwerkende mensen, die elke dag weer voor het beste resultaat gaan.

Gespecialiseerd in de branches:

BOUW
OLIE & GAS
INFRASTRUCTUUR
INDUSTRIE

  • Ervaren met complexiteit van on-/offshore projecten
  • Verzorgen van logistieke coördinatie
  • VCA Petrochemie 2017/6.0 en ISO 9001:2015 gecertificeerd
  • Netwerk van betrouwbare partners
  • Gedegen voorbereiding, veilige uitvoering

Geheel vrijblijvend en binnen 3 minuten geregeld!prijs aanvragenBel me terugWij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.