Bouwplaatslogistiek

Van nieuwe fabrieken tot complete nieuwbouwwijken; Kielstra Kraanverhuur voelt zich thuis op de bouwplaats. Naast alle hijswerkzaamheden kunnen wij de logistieke coördinatie verzorgen. Hiermee wordt de planning van het project bewaakt en kunnen alle betrokken partijen hun werkzaamheden optimaal uitvoeren. Ook verzorgen wij hijs-, transport-, veiligheidsplannen en risicoanalyses. Bent u bezig met de voorbereidingen van een project en heeft u informatie nodig over onze mogelijkheden? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem direct contact op


Projectleiding logistiek

Wij verzorgen de coördinatie door bijvoorbeeld een logistiek coördinator in te zetten die dagelijks op de bouwplaats aanwezig is. Deze coördinator wordt door onze organisatie ondersteund tijdens de werkvoorbereiding en het maken van hijs- en transportplannen. Onze logistiek coördinator is aanwezig bij alle bouwvergaderingen en planningsoverleggen. Hij fungeert als de spil in de logistiek tussen de opdrachtgever en de (onder)aannemers en leveranciers. Bij deze vergaderingen zal hij vanuit zijn logistieke rol de diverse toeleveranciers bewegen om ze op één lijn te krijgen met de overall projectplanning.

Onze specialiteiten

Mobiele telescoopkranen
Mobiele torenkranen
Bouwplaatslogistiek
On- offshore logistiek


  • Planning en kosten strak in de hand
  • Coördinatie in de voorbereiding tot uitvoering
  • Hijs-, transport-, en veiligheidsplannen
  • Netwerk van betrouwbare partners
  • VCA Petrochemie 2017/6.0 en ISO 9001:2015 gecertificeerd

Geheel vrijblijvend en binnen 3 minuten geregeld!prijs aanvragenBel me terugWij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.