Mobiele Telescoopkraan

Onze mobiele "all terrain" (AT) telescoopkranen variëren in hijsvermogen van 35 ton tot 230 ton. De telescoopkranen zijn geschikt voor uiteenlopende hijswerkzaamheden en ook inzetbaar op onverharde terreinen. Al onze telescoopkranen vanaf 60 ton zijn voorzien van een hijslastcamera. Hiermee is het eenvoudiger en veiliger om de last op de juiste plaats te brengen. Wilt u weten welke mobiele kraan het meest geschikt is voor uw project? Neem gerust even contact op. Wij helpen u graag.

Neem direct contact op


Telescoopkranen van 35 tot 230 ton

Kielstra Kraanverhuur beschikt over telescoopkranen van diverse merken en in verschillende configuraties van mastlengte, hulpgiek (jib) en ballast. Het kranenpark is voorzien van de laatste ontwikkelingen op het gebied van technologie en wordt door onze eigen technische dienst in topconditie gehouden. Al onze kranen worden uitsluitend geleverd met vakkundige en gekwalificeerde machinisten. Naast mobiele telescoopkranen verhuurt Kielstra Kraanverhuur ook mobiele torenkranen, hijsmiddelen, heftrucks, hoogwerkers en rijplaten.

Onze specialiteiten

Mobiele telescoopkranen
Mobiele torenkranen
Bouwplaatslogistiek
On- offshore logistiek


  • Hijsvermogen van 35 ton tot 230 ton
  • Ook inzetbaar op onverharde terreinen
  • Hijslastcamera voor extra veiligheid
  • Vakkundige en gekwalificeerde machinisten
  • Inclusief hulpmateriaal voor complexe projecten

Geheel vrijblijvend en binnen 3 minuten geregeld!prijs aanvragenBel me terugWij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.