Veiligheid en Certificering

Veiligheid en kwaliteit staan bij Kielstra Kraanverhuur hoog op de agenda. Onder alle omstandigheden stellen wij dan ook de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. Deze hoge eisen waarborgen wij o.a. met de VCA Petrochemie en ISO 9001:2015 certificeringen. Binnen de VCA-certificeringen is VCA Petrochemie 2017/6.0 het hoogst haalbare niveau. Hiermee bent u bij Kielstra Kraanverhuur onder alle omstandigheden verzekerd van een veilige en effectieve uitvoering.


Veiligheid waar je op kunt bouwen

Wij zijn door VVT (Vereniging Verticaal Transport) officieel erkend als betrouwbaar kraanbedrijf. De VVT is de brancheorganisatie voor bedrijven werkzaam in het verticaal transport. Minimaal een keer per jaar worden wij onderworpen aan een audit waarbij alle facetten van onze organisatie zowel intern als extern worden getoetst.

Onze mobiele kranen en overige materieel voldoen aan de hoogste eisen. Onze medewerkers gaan voorbereid op pad en wij investeren in de kennis en opleiding van onze medewerkers. Zo worden machinisten van Kielstra Kraanverhuur na hun reguliere machinistenopleiding regelmatig bijgeschoold. Van hun vakbekwaamheid plukken onze opdrachtgevers dagelijks de vruchten.

Onze specialiteiten

Telescoopkranen
Mobiele torenkranen
Bouwplaatslogistiek
On -offshore logistiek  • Hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen
  • Veilige en effectieve uitvoering
  • Materieel voldoet aan de hoogste eisen
  • Machinisten met specifieke extra opleidingen
  • VCA Petrochemie 2017/6.0 en ISO 9001:2015 gecertificeerd

Geheel vrijblijvend en binnen 3 minuten geregeld!prijs aanvragenBel me terugWij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.