Over Kielstra

Kielstra Kraanverhuur is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitvoeren van hijswerkzaamheden in de bouw, olie en gas, industrie en infrastructuur. Wij beschikken over mobiele telescoopkranen (35-220 ton), torenkranen (30-60 m) en een scala aan eigen specialisten en hulpmateriaal. Van een eenmalige hijsklus tot een omvangrijk en complex project; Kielstra Kraanverhuur biedt altijd een praktische oplossing en een veilige en efficiënte uitvoering.


Elke dag voor het beste resultaat

Met vier vestigingen in Friesland, Drenthe en Groningen bedient Kielstra Kraanverhuur geheel Noord-Nederland. Door continu te investeren voldoet onze vloot van meer dan 30 mobiele kranen aan de meest recente eisen op het gebied van veiligheid, kwaliteit en milieu. Bovenal worden alle kranen bediend door gekwalificeerde en gedreven machinisten die elke dag weer voor het beste resultaat gaan. Naast mobiele telescoop- en torenkranen verhuren wij ook rijplaten, hoogwerkers, heftrucks en hijsmiddelen.

 

Gespecialiseerd in de branches:

BOUW
OLIE & GAS
INFRASTRUCTUUR
INDUSTRIE


  • 4 strategisch gelegen locaties
  • Familiebedrijf met meer dan 55 jaar ervaring
  • Betrouwbare en gekwalificeerde vakmensen
  • VCA Petrochemie 2017/6.0 en ISO 9001:2015 gecertificeerd
  • Korte lijnen en heldere afspraken

Lees meer over VeiligheidGeheel vrijblijvend en binnen 3 minuten geregeld!prijs aanvragenBel me terugWij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.