Heerenveen

Kraanverhuur Heerenveen

Opzoek naar een betrouwbare partner op het gebied van kraanverhuur in Heerenveen en omgeving? Dan bent u bij Kielstra Kraanverhuur B.V. aan het juiste adres. Bent u bezig met de voorbereidingen van een project en heeft u advies of informatie nodig over onze mogelijkheden? Of heeft u met spoed een kraan nodig? Kielstra Kraanverhuur staat altijd voor uw klaar & wij zorgen ervoor dat uw project naar een hoger niveau wordt getild.

Met vier vestigingen in Friesland, Drenthe en Groningen is Kielstra Kraanverhuur bedient Kielstra Kraanverhuur geheel Noord-Nederland. We zijn actief in de volgende sectoren: bouw, olie en gas, industrie en infrastructuur en doen verschillende projecten voor bouwbedrijven, overheidsinstellingen en gemeentes.

Door continu te investeren voldoet onze vloot van meer dan 30 mobiele- & torenkranen aan de meest recente eisen op het gebied van veiligheid, kwaliteit en milieu. Bovenal worden alle kranen bediend door gekwalificeerde en gedreven machinisten die elke dag weer voor het beste resultaat gaan. Naast mobiele telescoop- en torenkranen verhuren wij ook rijplaten, hoogwerkers, heftrucks en hijsmiddelen.

Prijs aanvragen
Binnen 3 minuten geregeld en geheel vrijblijvend!

ic-phone 058 255 5555

Kraanverhuur Heerenveen voor bedrijven.

Wat uw wensen ook zijn, Kielstra Kraanverhuur B.V. is tot uw dienst en biedt altijd een praktische oplossing en een veilige en efficiënte uitvoering. Van extreme hoogtes tot een handzame kleine hijskraan, alles is mogelijk.

Neem vrijblijvend contact met ons op: telefoonnummer 058 255 5555. Onze afdeling planning zal u verder helpen met uw aanvraag. Wilt u digitaal uw aanvraag doen? Kijk dan op de volgende pagina.

Kielstra Kraanverhuur B.V.

  • 4 strategisch gelegen locaties
  • Familiebedrijf met meer dan 55 jaar ervaring
  • Betrouwbare en gekwalificeerde vakmensen
  • VCA Petrochemie 2008/5.1 en ISO 9001:2008 gecertificeerd
  • Korte lijnen en heldere afspraken
Address:

Uranus 6
8448 CR Heerenveen
Nederland